merkmeubels en vloerkleden van bijzondere merken tegen scherpe prijzen tijdens de wintersale van Hartman binnenhuisadviseurs. Pode - Montis - Rolf Benz - Design on stock - Arco - CS Rugs - Castelijn - Dutch Originals - Janua

Er was eens een stoel, die zat heel alleen. 
Opgesloten in een doos, bijtend, door de zure appel heen.
Twee sterke mannen zetten de stoel neer, terwijl een mevrouw zei:
“Hij mag daar in het zonnetje met zijn pootjes in het zachte tapijt.”
En toen wist de stoel: deze mevrouw wil ik nooit meer kwijt. 

Persoonlijke voorkeur

Er is niets zo persoonlijks als de voorkeur voor een stoel, de zetel waar de gemiddelde mens heel wat uren door brengt. Op deze pagina vind u een brede inspiratie en tegelijkertijd kleine selectie van wat Hartman Binnenadviseurs u te bieden heeft. Eetkamerstoelen, bureaustoelen, terrasmeubels, barkrukken u vind het allemaal terug in de showroom.
Het is altijd belangrijk om de functie te koppelen aan het juiste zitcomfort. Het fijne van de showroom is dat u alle modellen die er staan uit mag proberen en zo komt u vanzelf bij uw favoriete stoel uit.
Maar het oog wil ook wat. Elk model in de showroom heeft vaak meerdere opties, variabel van andere stof tot en met andere hoogte, onderstel en zitcomfort. Bent u ergens in geïnteresseerd? Schroom dan niet om een van onze adviseurs aan de mouw te trekken.