"Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend. " - Artifort 

Artifort, waar kunst en comfort elkaar ontmoeten. Hoogwaardige meubels voor een exclusief interieur in kleurrijke composities. - Officiële dealer.

Visie

Met respect voor zowel de levensduur van de materialen als de energie die erin is gestoken creëert Artifort meubels om generaties lang mee te gaan. De intentie en visie van de ontwerper en de jarenlange ervaring in de handen van de vakmensen die elke meubel maken staat hierbij centraal. 
De meubels die vandaag de Artifort-collectie vormen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook veerkrachtig genoeg om de eisen van het echte leven te weerstaan. De meubels van Artifort voelen zich wereldwijd even goed op hun gemak in huiselijke als drukbezochte publieke ruimtes. 
Het geheim hiervoor ligt hem in het creëren van objecten met een unieke persoonlijkheid die trends overstijgen en de vormen van het lichaam volgen. Dit is geen eenvoudige taak, maar de uitdaging geeft het leven pit!

Sinds 1960

Artifort - Tulip Midi

Het verschil tussen een trend en toonaangevend design.

Door vernieuwing veranderd het tijdsbeeld en daarmee de smaak van mensen. Vormen, kleuren, uitspraken en eten veranderen naarmate men nieuwe dingen ontdekt.
Nu doen we een stapje terug naar de wereld van interieur en stellen ons de vraag: Wat is het verschil tussen een trend en toonaangevend design? Het antwoord daarop ligt in de combinatie van kwaliteit en tijd. 
De kwaliteit van een ontwerp word niet altijd direct erkent maar zal zich door de jaren heen bewijzen door keer op keer tijdloos, vernieuwend, in vorm en gewenst te zijn. 
Hier ligt het verschil. Een trend is een vluchtige vernieuwing terwijl een goed ontwerp eindeloos vernieuwend is. 

Sinds 1890 produceert Artifort onderscheidende, comfortabele en functionele meubels. Designers als Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI stonden aan de wieg van Artifort en gaven het stokje door aan de huidige generatie. Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort.
De ontwerpen van Artifort kenmerken zich door een innovatieve, kleurrijke en tijdloze stijl met haar eigen herkenbare vormgeving.
Vakmanschap en hightech productietechnieken zorgen ervoor dat Artifort duurzame kwaliteitsmeubelen maakt voor deze en volgende generaties. 

Artifort, waar kunst en comfort elkaar ontmoeten. Hoogwaardige meubels voor een modern interieur in heldere kleuren. - Officiële dealer.

Laat je hart veroveren door de ontwerpen van Artifort en kom haar meubels beleving in onze showroom. Bij Hartman Binnenhuisadviseurs beschikken wij over alle materiaalstalen en professionele kennis en kunde om met u mee te denken over uw ideale interieur.