Hartman Binnenhuisadviseurs - uniek design, op gebied van wonen in Rotterdam.
Martinilli Luce- Stalamp geel

Pipistrello

Martinelli Luce

De Pipistello is een echt design icoon van Martinelli Luce
Deze lamp staat voor Moderniteit, humor, dynamiek en elegantie. De design lamp is in verschillende versies verkrijgbaar en staat nu in deze eigenwijze gele kleur te stralen in showroom van Hartman Binnenhuisadviseurs.

Spectrum, toonaangevend meubelmerk sinds 1941 en voorloper van de stichting 'goed wonen'. Hartman binnenhuisadviseur is de officiële partner.

Spectrum

De dagen worden weer korter en de temperatuur gaat omlaag, wat een teken is dat de winter eraan komt. Dit is het moment om uw interieur weer een beetje extra aandacht te geven en het weer extra comfortabel en gezellig te maken. Een fauteuil is daarbij onmisbaar.

Van 20 oktober t/m 31 december 2023 ontvang je daarom bij aankoop van een Spectrum bank of fauteuil, de 2e fauteuil voor de helft van de prijs!

De collectie fauteuils bestaat uit verschillende iconische ontwerpen, zoals de SZ 14 van Walter Antonis en de Press Room Chair van Gerrit Rietveld. Onze adviseurs vertellen hier in de showroom graag meer over. 

een, toonaangevend meubelmerk sinds 1941 en voorloper van de stichting 'goed wonen'. Hartman binnenhuisadviseur is de officiële partner.

Montis - Chaplin

  • Montis jubileum korting op het herstofferen van de Chaplin.

  • 15% korting op een nieuwe hoes in elke stofcategorie.

  • Nieuwe hoezen kunnen alleen gemaakt worden voor de stoelen die na 1997 zijn gemaakt. 

  • Deze actie geld t/m 31 december 2023.

Artifort - Arris

Nieuw!

Modern, zacht, en vriendelijk met een fantastisch zitcomfort, dat de Arris: het nieuwste bank programma van Artifort.
Haar sublieme doch subtiele stoffeer details verwijzen naar architecturale vormen die de inspiratiebron vormden voor dit ontwerp. Door haar hoge poten in prachtig gegoten in aluminium is het ontwerp licht ondanks haar royale zitplaatsen. 

Nieuwschierig? Dit model is nu te zien in de showroom. Kom langs en laat u verassen door de mogelijkheden die de Arris te bieden heeft! 

Artifort - Mare

Actie!

De bank Mare is een belangrijke designklassieker binnen de Artifort collectie die tijdelijk scherp geprijsd is in de uitvoering met de wollen klassieker van Kvadrat: Hallingdal 65. 

Deze actie loopt van 1 oktober t/m 10 januari 2024. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden van deze prachtige bank.