Van Hollandse bodem

Metaform is puur Hollands Design. Sinds 1964 ontwerpt, ontwikkelt en produceert dit merk meubelen in Harderwijk. 
Haar specialiteit zit hem in bijzet-, salon en eetkamertafels. Het bijzondere van dit merk is dat het elk model in bijna elke gewenste maat gerealiseerd kan worden mits het technisch haalbaar is. Dit geeft een enorme vrijheid in het toepassen van meubelen waardoor de zoektocht naar die ene meubel met de perfecte maatverhouding ineens een stuk minder ingewikkeld is.
De samenwerking tussen Gulden Interieur en Metaform verloopt al jaren met veel plezier. Onze adviseurs kunnen u goed informeren en passen de ontwerpen van Metaform geregeld toe in een persoonlijk interieur advies. 

Kleur

Metaform kent naast een zeer ruim aanbod aan maatopties een wellicht nog uitgebreider assortiment aan materialen en kleuren. 
Afhankelijk van het model worden de bladen afgewerkt in massief hout, natuursteen, kunststof, verschillende glas soorten of (geprint) keramiek. Alle stalen zijn te vinden in de showroom bij Gulden Interieur. 
Het frame is verkrijgbaar in een lak of RVS uitvoering. Onze favoriet gaat uit naar Keralak. Dit is een lak die is gebaseerd op de keramiek keuze van het blad. Hierdoor is het blad perfect in balans met de kleur van het frame. 
Gaat u hart toch sneller kloppen van een knallend contrast? Geen probleem, Metaform werkt met alle RAL en NCS kleuren.  

Indoor / outdoor

De behoefte om buiten te leven is van alle tijden. Wel wordt de wens om de buitenruimte een verlengstuk van de binnenwoning te maken steeds groter. Hierdoor vervagen de grenzen tussen binnen en buiten en specialiseren meubelmakers als Metaform zich op meubels die zich zowel binnen de outdoor als de indoor collectie passen. De materialen waar metaform mee werkt zijn duurzaam en grotendeels weersbestendig. Heeft u een specifieke wens dan bent u altijd welkom voor een persoonlijk advies.