Muller - gespecialiseerd in (thuis)kantoormeubelen en inrichting met een veelzijdig karakter voor werk en privé. Hartman - Officiële dealer.

Müller

Mueller - gespecialiseerd in (thuis)kantoormeubelen van metaal in elke RAL kleur. Hartman - Officiële dealer.

Evelyn Hummel en Wendelin Müller vormen de motor achter dit meubelmerk sinds de oprichting in 1996. In eerste instantie creëert Müller prachtig kantoor meubilair. Door de tijd heen hebben de kasten, tafels en stoelen zich ook meer dan waardig bewezen binnen, ook de privé sector. 
Het maken van verantwoorde en tijdloze producten staat voorop. De ontwerpen kenmerken zich door een scherp oog voor detail, een hoog niveau van design, zware kwalitatieve eisen en een vleugje Duitse stijl. 

Productie

Muller - gespecialiseerd in (thuis)kantoormeubelen en inrichting met een veelzijdig karakter voor werk en privé. Hartman - Officiële dealer.

Alle producten worden vervaardigd met traditionele ambachten.
Metaal word gebogen, onzichtbaar gelast, frames worden feilloos gespoten en elk handvat of wiel word met de hand toegepast. 
De kwaliteitseisen van Müller zijn hoog en daarom is het ook niet verassend dat de productie van haar meubelen in eigen beheer plaatsvind in Augsburg(Duitsland). 
Door handwerk en nauwe betrokkenheid met het productieproces is maatwerk aan de orde van de dag. Elk item word op aanvraag gemaakt naar de wens van de klant en dus van u. 

Materiaal

Mueller - gespecialiseerd in (thuis)kantoormeubelen van hoogwaardige kwaliteit en sterkte. Hartman - Officiële dealer.

Metaal vormt de basis van alle meubelen van Müller. 
Dit geeft bijzondere design opties voor Evelyn en Wendelin.
Zo kan de basisstructuur van de meubels terug gebracht worden naar strakke lijnen zonder zonder stabiliteit en kracht te verliezen in de meubel zelf. 
De strakke lijnen geven de mogelijkheid om slanke vormen en een verfijnd eindresultaat te creëren. 
Een ander fijne eigenschap van metaal is dat het goed te spuiten is. Zo komt de cirkel weer terug bij maatwerk, Müller maakt elk model op aanvraag en de kleur kan gekozen worden in elke RAL kleur. 

Duurzaam

Muller - gespecialiseerd in (thuis)kantoormeubelen en inrichting met een veelzijdig karakter voor werk en privé. Hartman - Officiële dealer.

Müller wil graag lang producten blijven maken. Om dat te kunnen doen is een tijdloos design met een verantwoorde omgang van materiaal en energie en grondstoffen essentieel. 
Een ontwerp word tijdloos wanneer ogenschijnlijk eenvoudige vormen over maatvoeringen beschikken die in verhouding met elkaar staan en waarbij lijnen op elkaar zijn afgestemd.
Door een tijdloos design worden producten doo gegeven aan de volgende generatie en de wegwerpcultuur tegen gegaan.
Ook recyclen is mogelijk door de toepassing van pure basismaterialen.

Bent u nieuwsgierig wat Müller voor u te bieden heeft? In de showroom van Hartman Binnenhuisadviseurs zijn verschillende modellen te zien die de kwaliteit en elegantie van dit merk tentoonstellen. 
U bent van harte welkom om langs te komen. Heeft u liever een afspraak met een van onze adviseurs? Neem dan contact op.