Hartman Binnenhuisadviseurs
Mathenesserlaan 190
3014 HE Rotterdam
Telefoon: 010 - 436 15 43
info@hartmanbinnenhuis.nl

Actueel Nieuws

EYYE - Curv

Hoewel minimalistisch vormgegeven, biedt Curv een uitstekend zitcomfort. Dankzij de verende rug die luchtig oogt door de uitsparing tussen zitting en rug. De combinatie van materialen geeft de stoel een luxueuze uitstraling. Door zijn toegankelijke vormgeving past Curv aan elke eettafel.


Design on Stock - Cavaletta

Cavalletta doet zijn naam eer aan. Een stoel die rank oogt, maar tegelijkertijd ijzersterk is. Een krachtig ontwerp van Roderick Vos met organische vormen en een comfortabel verende rug. De sierlijke poten vormen een mooi en luchtig lijnenspel onder de zitting en zijn voorzien van prachtige kunststof doppen die speciaal voor de Cavalletta zijn ontwikkeld. De afgeronde vormen zorgen voor een elegant en eigentijds design.Flos - Gun Table

De tafellamp van Philippe Starck is een heel bijzonder vormgegeven vloerlamp.

Tevens gaat 20% van de opbrengst naar een goed doel.


EYYE - Etcetera

Het ruimtelijke effect van Etcetera wordt versterkt doordat de bank hoog op zijn poten staat. De ovale poten kunnen een kwartslag worden gedraaid, waardoor de bank een andere uitstraling krijgt.


Design on Stock - Moka
Moka is een stoel met een veerkrachtige zit en rug. Qua modellering is deze royaal en comfortabel. De detaillering van het model is opvallend subtiel te noemen, terwijl het vakmanschap er vanaf straalt. Zo loopt de stoffering van de binnenzijde van de rug door naar de achterzijde en hetzelfde geldt voor de armleuningen, waardoor het model mooie afgeronde vormen heeft.

 
Meer nieuws? Bekijk ons archief